woensdag 17 mei

Parkpop breidt uit met Parkpop Downtown! (met o.a. Therapy?)

Waar in 2014 Night At The Park al het levenslicht zag wordt het Parkpop-weekend dit jaar met de komst van Parkpop Downtown uitgebreid naar maar liefst drie dagen! Op vrijdag 23 juni, de avond voordat het Zuiderpark twee dagen lang wordt omgetoverd in een muzikaal mekka, geeft Parkpop alvast een opwarmfeestje in het centrum van Den Haag met een programma dat op z’n minst ‘des Parkpops valt te noemen. Gearriveerde artiesten en aanstormend talent wisselen elkaar af met hetzelfde gemak als dat snoeiharde rock wisselt met rauwe urban, een hiphop, indiepop en nostalgie.

In Paard kun je tijdens Parkpop Downtown de volgende bands bewonderen:

GROTE ZAAL
Therapy?
Met inmiddels 12 albums en meer dan 2 miljoen verkochte exemplaren hebben de Noord-Ierse rockers een reputatie opgebouwd als één van de meest eigenwijze, creatieve en onafhankelijke bands van hun generatie.

Certain Animals
Dit Rotterdamse trio maakt vuige rock geserveerd met een vleugje psychedelica, bestaande uit (ex-)leden van PAUW en The Fabulous WannaBeatles. Een meerstemmige, melodische en vintage sound gebracht door gedreven muzikanten.

KLEINE ZAAL
Jeangu Macrooy 
Op zijn debuut-EP ‘Brave Enough’, dat uitkwam op 7 april 2016, staan Jeangu’s soulvolle stem en persoonlijke nummers centraal, die zich bewegen van rauw en uitgesproken naar kwetsbaar en intiem.

Jaskelis
Vorig jaar won de R&B/jazz zangeres de Grote Prijs van Rotterdam en dit jaar bracht ze haar debuut EP Gin & Jazz uit. Met haar bijzondere live-performance weet ze iedereen te betoveren.

PAARDCAFÉ
Forever Saturday
Geïnspireerd door Weezer, Beach Boys, Beatles, Blink 182, Green Day, Sum 41 rocken deze jonge gasten al sinds 2012 de pan uit.
Not Scientists 
Intens, maar ook zeer melodieus, zo zou je het kunnen omschrijven. Met invloeden van bands als The Buzzcocks en Hot Water Music maken de Fransozen liedjes waar iedereen vanuit zijn dak gaat. 

Voor de Grote Zaal wordt er tijdens Parkpop Downtown een entreeprijs gevraagd van €10. De Kleine Zaal is gratis te bezoeken.

Klik HIER voor tickets.

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.