donderdag 21 december

Paard steunt 3FM Serious Request met een te veilen NYE-pakket

In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op. Dit jaar doen zij dit om familieleden die elkaar kwijt zijn geraakt, door een ramp of conflict in gebieden als Nigeria en Congo, te herenigen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen ze hen weer thuis. Paard draagt ook graag haar steentje bij aan deze actie. Vanaf 21 tot en met 24 december kan er met de 3FM Serious Request veiling geboden worden op een groots NYE: Welcome To The Jungle pakket.

Met het jungle pakket vier je oud en nieuw met 9 van je beste vrienden in het Paard! Op oudejaarsavond staat het Paard helemaal in het teken van jungle tijdens ‘NYE: Welcome To The Jungle’. Slinger als een ware Tarzan door het oerwoud van muziek, vol met guilty pleasures & gouden klassiekers. In de grote zaal krijg je alleen de állergrootste hits uit de 80’s, 90’s en 00’s voor je kiezen. De kleine zaal is omgedoopt tot Amazing Amazone.

Bovenop 10 tickets voor NYE: Welcome To The Jungle krijg je ook nog eens 50 consumptiemuntjes. Uitgefeest? Geen gedoe met treinen: in hostel King Kool slaap je in jungle-sferen en liggen de dieren-pyjama’s voor jou en je vrienden klaar.

Wil jij dit meemaken? Zorg dat je de hoogste bieder wordt op dit te gekke item en maak er onvergetelijke oud en nieuw van! Met jouw bod steun je ook nog eens 3FM Serious Request.

Naar de veiling