vrijdag 3 mei

PAARD brengt 7″ single uit van néomí & The Klittens

Elk jaar bundelt PAARD twee artiesten op een 7″ vinyl single. Artiesten die hard gaan, die volgens ons stad en land op z’n kop gaan zetten en telkens weer bevestigen dat het zand en veen van Den Haag vruchtbare grond is voor de talenten van morgen. Dit jaar verschijnen néomí en The Klittens op de 7″ vinyl PAARDsingle. Tijdens Record Store Day was er al een teaser in de toekomstige platenzaak Crazy Horse in GR8, nu is de single ook online te bestellen!

Maar er is meer, PAARD biedt deze twee artiesten onder de noemer Powered by PAARD promotie, repetities en coaching aan en denkt mee met de volgende carrièrestappen die gezet kunnen worden. Het hele jaar door zijn er momenten waarop PAARD deze talenten in de volle schijnwerpers zet.

Het eindproduct van het Powered By PAARD traject is de 7″ vinyl single en dient als een visite kaartje voor de Haagse muziekscene. Op kant A vind je your girl van néomí en op kant 1 Traffic Light van The Klittens.
De twee sluiten zich aan bij eerdere Powered by PAARD acts als Son Mieux, Niko, Prins S. En de Geit, DI-RECT, Tears & Marble en Sky Feliz.

Lees hier meer over de artiesten van Powered by PAARD.