woensdag 18 april

PAARD BRENGT 7-INCH SINGLE UIT VAN DI-RECT EN DANDANA

Op zaterdag 21 april vindt Record Store Day plaats, een wereldwijd evenement dat de opmars van het vinyl viert. Dat mogen wij als muziekbrengende zielen natuurlijk niet geruisloos aan ons voorbij laten gaan. Daarom presenteert Paard een limited edition 7-inch single (op vinyl natuurlijk) met daarop Haags talent waar wij heel trots op zijn: Di-rect en Dandana. 


7-inch single in gelimiteerde oplage
Het is ondertussen een mooie traditie geworden: de jaarlijkse 7-inch single van Paard. Dit jaar releasen we alweer de 4e editie, met daarop nummers van Haagse bands Di-rect en Dandana. Dit jaar is gekozen voor twee uiteenlopende muziektalenten die de naam van Den Haag als muziekstad hoog houden. Paard en Di-rect gaan ‘way back’, een naam die dus niet kan ontbreken in onze 7-inch single serie. De afro-georiënteerde band Dandana stond in 2014 voor het eerst op het Paard-podium tijdens het State-X New Forms festival. Sindsdien heeft deze band niet stilgezeten en is het tijd om de bijzondere desertfunk afrobeat sound vast te leggen op plaat.

2018: Het jaar van Dandana & Paard
Paard ziet voor zichzelf een rol weggelegd als promotor van Haagse muziektalent.  De jaarlijkse singlereleases zijn hier een voorbeeld van en vanaf nu komt daar nog een schepje bovenop: Dandana is de eerste band die door Paard een jaar lang wordt ‘geadopteerd’. In een traject van 12 maanden ontvangt de band actieve steun van Paard om zich zo goed mogelijk als live-band te ontwikkelen.

Haal de single in huis
Wij zijn trots op het feit dat Di-rect en Dandana de single release van Paard omarmen. Daarbij dragen we ook een initiatief als Record Store Day een warm hart toe en vieren wij de doorlopende opmars van vinyl graag mee. Wil jij dit collectors item met de nummers ‘Wouldn’t Understand It’ van Di-rect en ‘C’est le temps de partir’ van Dandana ook op jouw speler kunnen leggen? Geen punt: de single kost €8,50 (ex. eventuele verzendkosten) en is vanaf zaterdag 21 april verkrijgbaar.

Fysieke v
erkoop:

  • Vanaf 21 april bij Vinyl Grove (Boekhorststraat 10, vinylgrove.com)
  • Na 21 april bij de Paardkassa
  • Via de kanalen van de deelnemende bands

Online:

De 7inch kan online besteld worden via onderstaande link en per post (binnen NL) worden verzonden. In het laatste geval komt er €3,80 verzendkosten (Track & Trace)  bij en is de totaalprijs dus €12,30, LET OP: zorg dat je adresgegevens in je Paard-account kloppen!

Bestel vanaf 21 april hier je 7-inch single!