vrijdag 15 april

Mondriaan Jazz Festival 2022: Save the date!

Blokkeer je kalender, bel je vrienden: je favoriete jazzfestival is terug!

Op zaterdag 8 oktober staan PAARD en Koorenhuis weer vol met artiesten die grenzen verleggen en dogma’s verpulveren. De eerste namen voor Mondriaan Jazz 2022 worden op 12 mei bekendgemaakt.

Full Trust Tickets
Als je Mondriaan Jazz Festival vertrouwt en een sprong in het onbekende durft te wagen, staan we klaar om je op te vangen met Full Trust tickets. Deze tickets zullen te koop zijn tot 12 mei, of tot ze zijn uitverkocht – wat eerder komt.

De Full Trust tickets kun je via deze link aanschaffen voor €27,50

Op 12 mei maken we de eerste namen bekend en op dat moment gaan ook de reguliere kaarten in de verkoop (voor €42,50).

Mondriaan Jazz Festival
Piet Mondriaans liefde voor jazzmuziek was een grote inspiratiebron voor zijn oeuvre en heeft een geheel nieuwe tijdperk in de kunst voortgebracht. Mondriaan Jazz Festival is Piets artistieke benadering omgevormd tot een festival. Alle optredende artiesten komen direct uit Mondriaans fictieve maar diepe platentas. De gemene deler? Ze houden allemaal vast aan Mondriaans mantra van verkennen en experimenteren. Labels als ‘jong’, ‘oud’, ‘beroemd’ of ‘onbekend’ doen er niet toe op Mondriaan Jazz Festival. Het enige dat telt is: De Stijl.

Voor meer informatie en updates over het festival: www.mondriaanjazz.nl of volg het festival via @mondriaanjazzfestival op Instagram.

Met vriendelijke groet,

Team PAARD & Team Mondriaan Jazz

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.