vrijdag 1 december

Onze Majel Blonden genomineerd Ijzeren Podiumdieren, Beste Directeur!

Vereniging Nederlandse Poppodia- en Festivals (VNPF) heeft de nominaties bekendgemaakt voor de 20e van de uitreiking van de IJzeren Podiumdieren. Onze eigen Majel Blonden is genomineerd voor Beste Directeur, en daar zijn we natuurlijk onwijs trots op! Majel is sinds februari 2014 de directeur van Paard. Zij werd toen aangesteld door haar jarenlange ervaring in het Haagse culturele veld en de nationale- en internationale muzieksector.

De IJzeren Podiumdieren zijn peer-to-peer prijzen, die sinds 1997 jaarlijks door de VNPF worden uitgereikt in de categorieën beste directeur, beste podium, beste programmeur, beste festival en beste marketeer.

VNPF-leden konden stemmen op een lijst met kandidaten die door de VNPF zorgvuldig is samengesteld. Uit die eerste stemronde komen de nominaties voort. Op 29 november start vervolgens de tweede stemronde, waar de winnaars uitrollen. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de feestelijke uitreiking op Eurosonic Noorderslag op zaterdag 20 januari 2018 in Stadsschouwburg Groningen.

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.