woensdag 30 november

I Love My Ears – WEES LIEF VOOR JE OREN

Losgaan bij concerten en feestjes?
Dat is voor ons heel normaal en we zijn ook nog niet van plan om daarmee te stoppen. Neem je gehoor echter niet voor lief: het is erg gemakkelijk om een gehoorbeschadiging op te lopen wanneer je oren regelmatig blootgesteld worden aan (live) muziek. Daarom steunt PAARD I Love My Ears, een landelijke campagne die het bewustzijn omtrent het dragen van gehoorbescherming vergroot.

Wees lief voor je oren:
– Draag goede gehoorbescherming; gehoorbescherming is te koop bij de foyerbar
– Wees jezelf bewust van je positie: ga niet de hele avond pal voor de speakers staan;
– Geef je oren af en toe rust door afstand te nemen van het lawaai;
– Zet de muziek op je koptelefoon of (draadloze) oordopjes niet te hard.

Samen met I Love My Ears hopen wij zoveel mogelijk gehoorbeschadiging tegen te gaan bij onze bezoekers. Wees bewust en blijf genieten van muziek, je leven lang!

Paard biedt verschillende soorten gehoorbescherming aan, verkrijgbaar bij de foyerbar:

Alpine Plug it  – € 4 

De zwarte Alpine Plug-it is een herbruikbare zwarte oordop van Siliconenvrij AlpineThermoShape materiaal. Het vormt zich met lichaamswarmte om de gehoorgang en kan daarom comfortabel gedragen worden.  De Plug it oordopjes hebben een filter die het geluisdnivo omlaag brengt terwijl je wel de muziek en gesprekken kan blijven volgen. Deze oordopjes kunnen zo’n 100 keer gebruikt worden.

 


Alpine Party Plug – € 14 

Deze transparante Alpine PartyPlug-oordoppen krijg je in een PAARD-beschermhoesje. Deze oordoppen hebben een speciale filter die ervoor gemaakt is om het volume van de muziek naar een veilig niveau terug te brengen, zonder dat de kwaliteit van het geluid verslechtert. Hierdoor blijft de muziek klinken zoals het hoort en is communicatie met vrienden mogelijk. PartyPlug-oordopjes kunnen de hele dag (of nacht) comfortabel gedragen worden. Ze zijn gemaakt van een hypoallergeen en siliconevrij materiaal, waardoor je geen last krijgt van allergische reacties of jeuk. De PartyPlug-oordopjes kun je ruim 100 keer gebruiken.

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de PAARD nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.