dinsdag 6 april

DRIE Pilot sneltest-events in PAARD

We hebben goed nieuws: PAARD doet mee aan de zogenaamde ‘Pilots sneltesten in Cultuur’. Op 22, 23 en 24 april zijn de shows van Monomyth, Rondé en Ties Mellema & Barry Jurjus te bezoeken op vertoon van een negatief testresultaat. Per voorstelling is er plek voor 130 mensen seated en de horeca zullen daarbij (naar alle waarschijnlijkheid) geopend zijn. De tickets zijn vanaf 7 april om 12:00 beschikbaar.

Het doel van de pilot is een beeld te krijgen van de testbereidheid van concertbezoekers, en om erachter te komen wat eventuele hobbels zijn bij het verificatieproces bij de deur. Bij het bezoek aan PAARD worden de Coronarichtlijnen van het RIVM gehanteerd.

Pilots ‘sneltesten in cultuur’ test-events in PAARD

  • Donderdag 22 April – PEAX (Mellema & Jurjus) – jazz – GRATIS – tickets
  • Vrijdag 23 april – Monomyth – stoner/hard rock – €7,50
  • Zaterdag 24 april – Rondé – €22,50

Verloop van het bezoek aan PAARD
Als je een ticket voor één van de pilot shows hebt, moet je binnen 40 uur voor aanvang van de show een Coronatest doen. Alle ticketkopers dienen bij PAARD een testuitslag op de Corona Check app te kunnen tonen om binnen te komen. Let op: per telefoon is maar één bewijs mogelijk in de CoronaCheck app. Een uitgeprinte versie is helaas niet geldig. Bij aankomst kan er ook nog worden gevraagd naar eventuele gezondheidsklachten. Bekijk voor de informatie over het testen op www.testenvoortoegang.nl

Over Pilots ‘sneltesten in cultuur’
Tussen 9 en 30 april vinden in de cultuursector zogenaamde pilots plaats om ervaringen op te doen met (snel)testinfrastructuur. Met deze pilots gaat de overheid de bereidheid, beheersbaarheid en uitvoerbaarheid van het sneltesten onderzoeken. Het gaat om een beperkt aantal concerten en voorstellingen, en om bezoeken aan monumenten en musea. Bezoekers met een ticket moeten een negatief testbewijs overleggen om naar binnen te kunnen. Het Corona branche-protocol blijft daarbij gehandhaafd, dus ook de 1,5 meter.

Wil je meer weten lees hier dan de veelgestelde vragen over de pilot events: www.paard.nl/faq/pilots-sneltesten-in-cultuur/

 

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.