donderdag 1 maart

Doe de Haagse Cultuurwijzer!

De Cultuurwijzer is een stemwijzer, specifiek voor kunst en cultuur. Wilt u voor de naderende gemeenteraadsverkiezingen weten hoe de politieke partijen in de gemeente Den Haag over kunst en cultuur denken, vul dan de Cultuurwijzer in. Zo weet u welke lokale politieke partij het beste past bij uw standpunten op het gebied van kunst en cultuur. Klik hier voor de cultuurwijzer.

Wat is de Cultuurwijzer?

De Cultuurwijzer bestaat uit vijftien stellingen. Deze stellingen gaan over de Haagse cultuursector. Per stelling geeft u aan in hoeverre (en in welke mate) u het eens of oneens bent met de stelling. Wanneer u de Cultuurwijzer hebt afgerond, volgt de uitkomst: de politieke partij die het beste bij uw mening over kunst en cultuur past.

Hoe werkt het?

U bent slechts een paar minuten bezig met het invullen van de stellingen van de Cultuurwijzer. Wanneer u de Cultuurwijzer heeft afgerond, volgt het resultaat: een staafdiagram waar alle partijen worden weergegeven. U ziet zo welke partij het beste bij uw mening past. Klikt u op een balk (een partij) dan wordt de cultuurparagraaf van die partij getoond.

Blijf op de hoogte

Je krijgt elke week de Paard nieuwsbrief met het laatste nieuws, bevestigingen, Early Birds en winacties.