donderdag 15 april 2021

ZUCO 103 [LIVESTREAM]

Aanmelden voor deze livestream
Aanmelden voor de livestream kan tot 2 uur voor aanvang. Je ontvangt dan 1,5 uur voor de start de link naar de livestream per mail. Klik op de zwarte button rechts om je aanmeld ticket te halen.

Dé grondleggers van Brazilectro Zuco 103 komen terug naar PAARD! Met al 20 jaar muzikale samenwerking in de zak, is Zuco 103 pionier van het mix-match genre Brazilectro een samensmelting van samba, jazz en elektronische muziek, met invloeden uit de wereldmuziek, dub en drum ’n bass. Dat maakt Zuco 103 de voortrekkers voor het wereldbekende genre Tropical Elektronic Music. Via de livestream kan je 15 april 2021 meegenieten vanuit je woonkamer!

Brazilectrotropicalia
aanmelden
  • Gratis | wil je een reminder ontvangen met de link? meld je dan aan!
  • Online livestream (vanuit PAARD)
  • 20:45
  • 21:00

Sinds hun eerste release Outro Lado (1999) is Zuco 103 internationaal bekend en geliefd om hun originele Brazilectro-geluid. Het geluid van de Zuco 103 heeft de wereld rondgereisd, van Tokio en Moskou tot Zuid-Amerika en weer terug, overal in de indie-hotspots van de Europese Cosmopolis. Hun liveset bevat een krachtige stoot old skool electrosamba, warped funk en een vleugje melancholische stemmingsverbetering. Tussen live akoestiek en de rare maar oh zo funky electro-geluiden blijft Zuco 103 centraal staan ​​- een kracht om rekening mee te houden. Het driemanschap van Zuco 103 blijft de meest effectieve Afro-elektrische-ritmische eenheid die er bestaat, gezegend met de elegantie en humor van Lilian Vieria’s présence.

Ze stonden naast nationale festivals als Lowlands en North Sea Jazz internationaal ook op Fuji Rock in Japan en Rock Werchter.

"De songs zitten ingenieus in elkaar met geraffineerde versieringen en verrassingen."

Joyce de Nijs – 3voor12