woensdag 18 september 2019

YOUNG THE GIANT

Ora The Molecule

Sinds 2011 verovert Young The Giant de harten van de indie liefhebbers met festival hits als ‘My Body’ en ‘Cough Syrup’. De vrolijke, energie nummers (met een meezinggehalte dat door het dak schiet) zijn je vast en zeker niet ontgaan en komen nog zeer regelmatig voorbij op radio en in playlists. Nu komt de band op 18 september naar het Paard, inclusief een splinternieuwe plaat!

indieindiepopindierock
Koop tickets
  • € 22,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

In het begin van dit decennium brak Young The Giant door met hun self-titled album waarbij de energieke ritmes met een hoge dansbare factor kenmerkend zijn. Nu komen ze met ‘Mirror Master’ waarmee ze inmiddels 4 albums rijk zijn. Ondanks dat ze met dit kunstwerk een ietwat volwassenere toon aannemen is de indie-vibe van mijlen ver te horen. En dat is precies de reden dat we zo van deze band houden!

Support!
De multinationale avant-garde, popgroep Ora the Molecule weet een onverwachte sound te creëren tussen retro elektronisch, zachte pop en tijdloze nostalgie. Met inspiraties als Kraftwerk en Fleetwood Mac zet de band keer op een keer indrukwekkende show neer.

Every three thousand years, a band comes along who restore that precious component of faith

Morrissey

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur