zondag 12 april 2020

YENI TÜRKÜ [UITGESTELD]

Namens organisator Orontes Productions laten wij weten dat het concert van Yeni Türkü op 12 april vanwege het Corona virus verplaatst zal worden naar een nog nader bekend te maken datum. Gekochte tickets voor het concert blijven geldig. Houd u de website van PAARD in de gaten voor de nieuwe datum.

Orontes Productions adına belirtmek isterizki 12 Nisan Yeni Türkü Konseri Corona virüs salgını nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Satın alınan biletler ileri tarihte geçerlidir. Etkinlikle ilgili olarak yeni konser tarihini PAARD websitesinden takip ediniz.

 

 

turkse folkwereldmuziek
  • € 32,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ben je er klaar voor om te genieten van het prachtige concert van Yeni Türkü? Ga op muzikale reis met van een van de meest waardevolle bands uit Turkije. Zij zullen met hun onvergetelijke liedjes hun 40 jarige-jubileum vieren door middel van een concert. Yeni Türkü ontmoet haar fans in Nederland!

De muzikale stijl van Yeni Türkü wordt gekenmerkt door een frisse combinatie van traditionele Turkse en moderne muziekinstrumenten, waaronder oed, baglama, kemençe, qanoen en gitaar. Yeni Türkü brengt een breed scala aan Turkse en andere mediterrane melodieën, waarin thema’s uit de Anatolische en Byzantijnse cultuur ruim aan bod komen. In hun klankpalet hoor je duidelijk de invloed van muziek uit de hele wereld.

Mis deze speciale avond niet!