vrijdag 17 mei 2019 8368

WULF

De Hilversumse vocalist, liedjes schrijver en producer Wulf komt terug naar Paard, de stem achter dé zomerhit ‘Summer On You’ van Sam Feldt en Lucas & Steve. In 2018 was Wulf niet van de radio af te slaan met hits zoals ‘Mind Made Up’, ‘All Things Under The Sun’ en ‘Switching Gears’. Ook komt het langverwachte debuutalbum van Wulf uit in 2019!

hitspop
Archief

*incl € 3,00 servicekosten

Een bandana, ketting en een jasje, zo herken je deze hitmaker natuurlijk het best. Ondanks hij vier jaar geleden pas de sprong in het diepe nam, is hij nu als zanger niet weg te denken van grote podia.

Met het nummer ‘Mind Made Up’ maakt hij de luisteraar deel van zijn levensverhaal. Een fris, luchtig en positief nummer over kiezen voor je droom en daarvoor alles aan de kant zetten. Hij legt zijn leven vast in liedjes en komt binnenkort met zijn eerste album naar buiten. Het nummer, ‘Front Row Ticket’ kunnen we als eerste beluisteren!

Jules
‘More Than This’, het duet van Wulf en Jules uit 2018, is een klein voorproefje van wat er in 2019 gaat komen van deze singer-songwriter.  Jules (Julia van der Kleij) heeft een uniek en betoverend stemgeluid. Haar liefde voor oude soul is terug te horen zodra ze begint te zingen. Op internet is verder nog maar weinig te vinden van Jules, maar dat ene filmpje zegt genoeg. De term ‘veelbelovend’ krijgt een nieuwe lading na het zien van de kleine Jules achter een enorme vleugel, waar ze haar liefdesverdriet bezingt in het nummer ’Baby It’s Over’. Zoals de titel van haar duet met Wulf al zegt: er komt nog veel meer.

”I got my mind made up and I aint’ gonna stop Gonna be on top I got my mind made up”

Wulf