woensdag 27 september 2017

WOUTER HAMEL

Wouter Hamel is zo’n zeldzame artiest bij wie je het gevoel hebt dat hij en zijn liedjes er altijd zijn geweest. Met pakkende, zelfgeschreven songs op het snijpunt tussen pop en jazz verovert Wouter in sneltreinvaart het hart van een groot internationaal publiek.

Koop tickets
  • € 16,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 19:30

Excl. € 2,50 servicekosten*

Of het nu in een intieme concertzaal, een rokerige club of op een festival is, Hamel en band overtuigen.

De uit Den Haag afkomstige Wouter Hamel won in 2005 the Dutch Jazz Vocal Competition en daarna ging het hard. North Sea Jazz werd van het lijstje afgestreept, kwam hij met zijn debuut plaat in de Dutch album top 40 en tourde hij met Caro Emerald.

Als zanger, artiest en muzikant timmert Wouter Hamel tien jaar lang aan de weg. Op het debuut Hamel (2007) brak hij door als troubadour en jazzvocalist in Nederland, Duitsland, Japan en Korea. Het komende vijfde album AMAURY is Hamels meest veelzijdige en eerlijke plaat tot nu toe.

In de wereld van AMAURY strooit Hamel vrijuit met zijn inspiratiebronnen en observaties: in de vorm van het pakkende popliedje “Hey Now”, swingende soul op “Daggers & Smiles” of een klassieke pianoballade “Amaury”. “Shackled” – het eerste a-capella liedje uit de pen van Hamel –  stopt gevoelens als angst en vertwijfeling in een tongue-in-cheek jasje. “Lucky Day”, met een sterrenrol voor gitarist Rory Ronde, mijmert over het geloven in een god.

 

 

 

 

Zijn heldere geluid, perfecte timing en prachtige eigen sound zorgen ervoor dat we zijn stembanden een kroonjuweel mogen noemen

Telegraaf

wwa1wwa0wwa0
OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.