donderdag 12 september 2019

WOORDEN WORDEN ZINNEN

Woorden Worden Zinnen is hét laagdrempelige platform en podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het platform presenteert zich op podia en festivals in de Randstad en is in 2010 opgericht door spoken word artiest Elten Kiene en literair organisator Wesley Loos.

Na een welverdiende zomerstop is Woorden Worden Zinnen weer terug bij ons in Paard op donderdag 12 september. Ben jij er ook weer gezellig bij?

expolive muziekperformancepoetrypoëziepunchlines
Koop tickets
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 18:30
  • 18:30

*incl € 2,50 servicekosten

WOORDEN WORDEN ZINNEN
Geniet in Paard van performers, poëzie, punchlines, muziek, exposities met beer & bites in een feelgood setting tijdens deze nieuwe editie van Woorden Worden Zinnen! Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd.

Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd.

– Elten Kiene (organisator WWZ)

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur