Funk/Jazz Night

zaterdag 22 september 2018 2018

Album Release. Entreeprijs is inclusief CD
De Funk/jazz Night biedt een hoge dosis genre-overstijgende, groovy muziek van Nederlands meest verfrissende live-acts:

WOJTEK JUSTYNA TREEOH! (Album Release)

– Funk on the bottom, Worldjazz on top –
Het Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen. Met hun tweede album ‘Get That Crispy’ (wereldwijd beschikbaar vanaf 22 september 2018) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en – messcherpe – melodieën die de luisteraar bij de kladden grijpen.

Met talloze Europese concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo’s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.

archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:45
Nieuwsbrief

GREYHEADS
Multi-dimensionale electro en hiphop komen samen met overdonderende R&B en jazz grooves in het zevenkoppige Greyheads. Een groovende, verrassende mix van live-electro en ritme.

LOOTBOX
Tijdens een repetitie-lunchpauze in hun vaste Chinese snackbar, besluiten drie musici dat het tijd is voor een nieuw gezamenlijk project. Onder de naam Lootbox – een referentie naar de gamewereld – verwerken ze hun zeer diverse muzikale invloeden en trachten ze hun “eigen favoriete muziek” te maken. Hun geluid is verfrissend en elektronisch. Satindra bespeelt drie snare drums in plaats van toms, terwijl Luciano en Rogier synthy en cosmische klanken uit hun snaarinstrumenten toveren. Een laptop maakt het geluid compleet. Lootbox brengt een sterke groove, maar ontsteekt ook in stomende polyritmes. Ze halen hun muzikale inspiratie overal, wat hun muziek eclectisch en eigentijds maakt. Dit is hun eerste officiële concert, maak het mee!