vrijdag 15 maart 2019

WINNE

Wegens omstandigheden is de show 1 februari verplaatst naar 15 maart. Online ticketkoper ontvangen mail hierover! 

“Geduld is een schone zaak; je kan daar van de grond eten.” En zo is het: met ‘Oprecht Door Zee is de Rotterdamse schrijver en rapper Winne terug van eigenlijk nooit weggeweest. Na zijn EP Onoverwinnelijk (2007) en zijn debuutalbum Winne Zonder Strijd (2009) leek het een tijd lang stil rond de Ecktuh Ecktuh-Generaal maar niets is minder waar. In het eerste deel van zijn ODZ-tour speelde hij voor uitverkochte zalen van Rotterdam tot Gent. Na het goede ontvangst kon ook een concert op vrijdag 1 februari in ’t Paard niet uitblijven!

Rap
Koop tickets
  • € 12,50
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Zo nu en dan was er ook muziek: in 2013 was Winne onderdeel van de succesvolle rapformatie Great Minds (met Dr. Moon, Sticks en Jiggy Djé) – waarmee de groep in vele poppodia en op festivals optrad, waarmee verscheidene 3FM-, FunX, 3voor12 en Edison award-nominaties werden binnengesleept – en in datzelfde jaar had hij samen met Appa een hit met de soundtrack ‘Mooie Val’ voor de film Wolf.

Eén ding is zeker; geduld loont. Precies op (zijn eigen) tijd. Met ‘Oprecht Door Zee’ toont Winne wederom de openhartigheid, gelaagdheid en veelzijdigheid van zijn pen zoals we van hem gewend zijn.

"Het zijn sterke nummers zoals Winne ze tien jaar geleden ook maakte, met doordachte, rake zinnen, op stevig klappende beats met warme instrumentatie en samples die hem optillen".

NRC