maandag 4 november 2019

WILLIE WATSON

Willie Watson is een ‘American Folksinger’ in hart en nieren; een zanger, verteller en reiziger met in zijn repetoire een scala aan nummers die traditionals verenigen met het heden. Van southern gospel, railroad songs, delta blues, Ierse fiddle tunes, tot muziek uit de appalachen, Watson brengt het allemaal met zijn volle vibrato en groot stembereik. Je ziet deze rasechte roots-artiest op 4 november in onze Kleine Zaal.
americanacountryRoots
Koop tickets
  • € 12,50
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Watson is een van de oprichters van Old Crow Medicine Show. Op zijn meest recente werk Folksinger Vol. 2 brengt hij een eigen variatie op 11 nummers die door artiesten als Leadbelly, Reverend Gary Davis, Furry Lewis en Bascom Lamar Lunsford eerder in een ander licht zijn gezet.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur