WENDE [UITVERKOCHT]

vrijdag 3 november 2023 2023

Wende is één van de meest veelzijdige artiesten in Nederland. Ze gaat van pop naar elektronisch, naar jazz en klassiek, en combineert deze muziekstijlen al jaren in grensverleggende interdisciplinaire albums en voorstellingen. In September verschijnt haar nieuwe album ‘Sterrenlopen‘, hierop staan onder andere de onlangs uitgebrachte nummers ‘Het Is Genoeg’, ‘Dit Is Alles’, en ook enkele songs uit haar voorstelling Wildernis hebben een plek gevonden op dit nieuwe album. Op 3 november staat Wende met haar nieuwste show in PAARD

Voor liefhebbers van Eefje de visser, Spinvis
archief
  • €36,00 *
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

Wende’s carrière begon in 2003; sindsdien maakte ze zes albums en vijf eigen voorstellingen in binnen- en buitenland. Sinds 2017 cureert ze Kaleidoscoop, waarvoor ze uitdagende samenwerkingen aanging met o.a. Typhoon, Blaudzun en S10. Met haar succesvoorstellingen MENS en De Wildernis speelde ze in uitverkochte theaters en clubs door het hele land en op festivals als Down The Rabbit Hole en Into the Great Wide Open. Haar album MENS won de Edison Pop Award 2019 in de categorie Beste Album en werd genomineerd voor het Beste Nederlandstalige Album.

Support: CHARLOT

“Hoe kan iemand bang zijn voor iets dat zo mooi is? Soms zijn de engste dingen in het leven het meest bijzonder.” CHARLOT is een Nederlandse singer-songwriter die zich laat inspireren door kunst, boeken, films en de verhalen die het leven creëert.

“ Wende sings life with intense songs full of poetic lyrics “

Bianca Bartels, Trouw