WALTZBURG

donderdag 31 oktober 2024

Waltzburg’s alternatieve pop vertelt het verhaal van vriendschap, ouder worden, het accepteren van gebreken en het vinden van de liefde. De groep vindt zijn oorsprong in het Nijmeegse nachtleven, waar zanger Menno Krivokutya gaandeweg verschillende muzikanten om zich heen verzamelt. Deze band, die Waltzburg zal worden, bouwt in de jaren daarna gestaag aan een goede live-reputatie. Na het album Cut the Wire uit 2019 en de EP Let’s All Pretend uit 2021 volgt een periode van radiostilte. Op 31 oktober staat deze Nijmeegse alternatieve groep in onze Kleine Zaal!

alternatief indie-pop
TICKETS
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 19:30
Nieuwsbrief

De liedjes van het nieuwe album krijgen vorm tijdens de pandemie en de periode daarna, waarin Menno en bandlid Nicole Jansen ouders worden van hun eerste kindje.

Black Cat on Your Doormat is een kernachtig album met sterke, energieke liedjes met een donkere rand. Het album werd opgenomen met Pieter-Jan Coppejans in de Robot Studios in Gent. Het opnameproces werd afgerond in de Schenk Studio in Amsterdam, onder het toeziend oog van Pieter Vonk.

Waltzburg bestaat uit Joost Klapmuts (bas/toetsen), Jesse Smits (gitaar/toetsen), Luuk Gerards (drums), Nicole Jansen (zang/toetsen) en Menno Krivokutya (zang/gitaar).

WALTZBURG

donderdag 31 oktober 2024

TICKETS