dinsdag 8 juni 2021

VOODOO CHAMBERS [PUBLIEK + LIVESTREAM]

Multimedia performance in 3D-audio!

Tijdens deze uitzending presenteren wij de performance in 3D-audio! Een uniek event voor PAARD! Deze avond is zowel fysiek als online te bezoeken. Tickets zijn te koop in zowel duo als solo-vorm. 

Neem een kijkje in de wereld van Voodoo Chambers; waarbij een scala aan nieuwe technieken, dans, poëzie, visuals, mysterie en verschillende muziekgenres gecombineerd worden tot een immersive livestream-experience in 3D audio!

Bedwelmende drums en diepe melodische (bas)gitaren slepen je door alternatieve rock en EDM, waar de grenzen tussen concert en ritueel vervagen…

Op 8 juni 2021 kan je de livestream gratis mee maken op een manier die er nog nooit is geweest bij PAARD! Het zal net zijn alsof de band om je heen staat en dat wil je niet missen!

Dit is de link naar de livestream MET 3D-Audio: Link

Dit is de link naar de livestream ZONDER 3D-Audio: Link

Archief
  • Zitplaats €15 | registratie voor de livestream is gratis
  • Grote zaal met zitplaatsen + online livestream
  • 19:00
  • 20:00

Het trio Koen Herfst, Timothy Dunn  en Valerio Recenti vormen de band Voodoo Chambers. Sinds 2020 beheksen ze het publiek met hun muziek. Met liedjes zoals ‘Devil in my Blood‘ en hun laatste EP ‘Prologue‘ is de Haagse band misschien een nieuwelinggrauzone in de scene, maar zeker niet een band om snel te vergeten.