maandag 12 augustus 2019

VINTAGE TROUBLE

The Beatnik

Vintage Trouble is een band met een werkelijk smetteloze live-reputatie, met louter lof voor hun rauwe en energieke rock en soul. Door de wol geverfde rasmuzikanten die iedere zaal aan het swingen krijgen. Op 12 augustus verbouwen ze vakkundig ze onze Grote Zaal om tot een dampende soul-tempel. ‘Go on act a fool, glory, hallelujah!’

Klinkt als Chuck Berry, Led Zeppelin, James Brownrock/bluesSoul/RnB
Archief
  • € 22,50
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Ze speelden meer dan 3000 shows in meer dan dertig landen, en openden voor enkele van ’s werelds allergrootste acts; The Who, AC/DC, The Rolling Stones, en Lenny Kravitz vroegen allemaal deze Amerikaanse live-sensatie om voor hen te openen.

Support: The Beatnik
The Beatnik (Maik IJpelaar) verwerkt al zijn muzikale invloeden in een mix vol energie, funk rock en soul. Na optredens met onder andere Waylon, Marco Borsato en Berget Lewis, wordt het tijd voor The Beatnik om een eigen plekje in de Nederlandse muziekwereld te veroveren. Te beginnen met vlammend optreden bij het PAARD dus!

The New York Dolls of The Stooges met James Brown als zanger, zo zou je Vintage Trouble kunnen omschrijven. Een energieke en bewegelijke frontman in de traditie van The Ike & Tina Turner Revue met volop soul in zijn strot en een explosieve en rauwe band achter zich.

Bluesmagazine.nl