VINCHENZO

vrijdag 29 september 2023 2023

Vinchenzo komt uit een zeer muzikale familie en het duurde dan ook niet lang totdat hij zelf in de muziekwereld belandt. Op 8-jarige leeftijd treedt Vinchenzo voor het eerst op. Samen met zijn vader draagt hij het nummer ‘Father & Friend’ van Alain Clark voor. Sindsdien werd de jonge zanger bekend door het RTL programma “My Name Is Michael”, The Voice Kids en later in seizoen 7 van The Voice of Holland waarin hij de derde plek wist te behalen. In april 2023 won hij het programma “Better than Ever”, wat tevens opgenomen werd in PAARD. op 29 september keert Vinchenzo terug naar PAARD!

Voor liefhebbers van Paul Sinha, Tabitha
archief
  • €26,00 *
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00
Nieuwsbrief

“Een complete act met toegankelijke muziek, goede zang en ook dans, dát wil ik naar Nederland brengen. Die internationale sparkle heb je hier niet echt. Ik wil een artiest worden die met vuurwerk opkomt en met acht dansers een hele show neerzet. Een echte popster. En als de kans zich voordoet heb ik wel de ambitie om de grootste van heel Nederland te worden, ja. Ik doe gewoon mijn best; als het gebeurt, gebeurt het.”.

Op 29 september gebeurt het in iedergeval in PAARD!

Support: Milou

Milou is een R&B/pop zangeres en songwriter die zich onderscheidt met haar kwetsbare songwritingstijl en haar moderne twist aan de 90’s R&B sound. Door het uploaden van een reeks zangvideo’s op het mediaplatform ‘Voisey’ kreeg ze de aandacht van grote R&B-songwriters en producers uit Amerika zoals Rodney Jerkins. Naast het schrijven voor topartiesten in zowel Nederland als Amerika, focust ze zich nu op haar eigen artiestenproject.