donderdag 22 september 2016

VESSEL #1: EARTHEATER

Voorprogramma: Fetter

Avant
Archief
  • € 4,00
  • 17:30
  • 18:00

*incl € 2,50 servicekosten

Eartheater (Alexandra Drewchin), koningin van de ambient, verlaat op 22 september haar troon voor een spannend optreden in Den Haag. Dit concert zal de eerste zijn in de nieuwe concertserie ‘VESSEL’.

VESSEL: Container. Schip. Transport.
Een serie bijzondere concerten van nationale en internationale underground artiesten voor een select publiek op onontdekte locaties in de stad. Iedere locatie wordt slechts één keer gebruikt: VESSEL is nu of nooit. 
De concerten zijn rauw, puur en ongepolijst: VESSEL is niet perfect, VESSEL is echt.
VESSEL wordt opgenomen, vastgelegd en uitgezonden.

Update: VESSEL1 vindt plaats in ‘De Blauwe Kamer‘, boven bistro Hoender & Hop aan de Grote Markt. Achterin de Hoender & Hop leidt een trap naar De Blauwe Kamer. Je kan met E-ticket direct naar de Blauwe Kamer, je hoeft niet eerst langs het Paard. Kaartjes zijn ook te koop bij de entree van De Blauwe Kamer, zolang de capaciteit het toelaat. 

Eartheater
De Amerikaanse schone leverde reeds twee briljante schijfjes af, waarvan ‘Rip Chrysalis’ werd verkozen tot #10 Album Of The Year door FACT Magazines. 
Hoewel Drewchin haar psych-act Guardian Angel achter zich heeft gelaten, kun je haar stem nog altijd engelachtig noemen: hoog, bijna huilend, maar vooral bovennatuurlijk mooi.

Gewapend met haar gitaar, haar pedals en die gigantische stem, bewandelt ze vanavond langs psychedelische paden die alle kanten opgaan. Zo dwaal je mee met schitterende soundscapes –  filmische soundtracks bijna – op reis langs slo-mo hiphop, ambient en akoestische folklore. Het is nog even geheim waar het optreden plaatsvindt, maar wat de locatie ook mag worden, Eartheater laat je er bedwelmd achter.

Fetter
Fetter is de muzikantennaam van de artieste Jessica Tucker. Met haar tedere stem zo zacht als een engeltjes koor en haar verleidelijke ritmes, heeft ze haar eigen stijl weten te ontwikkelen. Met de soepele synthpop die ze maakt word je uitgedaagd om te dansen op haar veelbelovende muziek.

Deze Eartheater show is de eerste in de nieuwe concertserie VESSEL. 
Deze avond is gratis voor Todaysartbezoekers (op vertoon van dagticket/passepartout). Haal je Todaysart ticket hier.

 

VESSEL is Sponsored by Budgetcam, who helped us out with some great gear:
Budgetcam logo

http://www.budgetcam.nl

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.