VAN DIK HOUT [Uitverkocht]

Een van Nederlands meest invloedrijke bands viert jubileumjaar

vrijdag 10 mei 2019 8368

Sinds hun doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop. Dit jaar bestaat Van Dik Hout vijfentwintig jaar en viert dat met een nieuwe single en clubtour. Bijzonder is ook dat de band tijdens deze clubtour in mei integraal het debuutalbum ‘Van Dik Hout’ zal spelen uit 1994 met hits als ‘Stil In Mij’ en ‘Alles Of Niets’.

Nederlands pop rock
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 20:00
Nieuwsbrief

Het jaar 2019 staat geheel in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie album. De nieuwe single ‘Eén nacht eeuwigheid’ is het eerste nieuwe geluid van de band sinds vijf jaar. Het is de voorbode van meer materiaal wat dit jaar verwacht wordt.

 

“ Van Dik Hout staat al meer dan 20 jaar aan de top van de Nederlandse muziekscene. Met hun perfecte mix van rauwe poprock en poëtische teksten leverden ze met hits als ‘Alles of niets’, ‘Mijn houten hart’ en ‘Zij maakt het verschil’ een onuitwisbare bijdrage aan de Nederlandstalige popmuziek. “

Wil Wander voor Maxazine.nl