donderdag 19 april 2018

VAMPILLIA & VIOLENT MAGIC ORCHESTRA

Op 19 april breken niemand minder dan de Japanse Vampillia & VMO de Kleine Zaal van Paard af! Niet voor tere oortjes, verwacht complete audiovisuele verwarring. Een prachtige chaos waarbij je zult lachen en huilen tegelijk.

Archief
  • € 15,00
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

All the way from Osaka komt Vampillia, een elf-koppige band waarvan vijf leden bij VMO spelen. Naast de vijf Vampillia leden horen ook Pete Swanwon (VS) en Mondkopf (FR) bij VMO. De bandleden vullen elkaar allemaal aan met hun eigen muzieksmaak. Het is moeilijk te bepalen wat voor muziek het is. Vocals, gitaren, bass, snaar, piano en drumgeluiden worden gemixt en geharmoniseerd. Je wordt overvallen, en vervolgens denk je dat deze band mooi, of zelfs ontroerend is.

VMO ziet er mysterieus uit. De bandleden zijn onherkenbaar door schmink. Met hun ‘flikker het maar in de blender’-mentaliteit weet je nooit wat je kan verwachten. Het gaat alle kanten op, een mix van death- en blackmetal, postrock, industrial met geluiden van een viool en digital hardcore. Er is maar een ding wat wél duidelijk is: de passie die ze hebben voor muziek.

Lawaai is niet zomaar lawaai en klinkt in combinatie met meerdere stijlen en genres extreem veelzijdig.

3VOOR12

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur