UIT HET GAREEL ART MARKET 2022

Kunstmarkt met lokaal talent!

zondag 20 maart 2022 8377

De Uit Het Gareel Art Market is terug in PAARD! 

Beleef de Haagse poptempel zoals je het nog nooit eerder zag. Waar normaal gesproken de touringbus van grootse bands en artiesten wordt uitgeladen door roadies, is nu betaalbare kunst gemaakt door jonge lokale kunstenaars verkrijgbaar. 

Dit alles in een ongedwongen setting. Er is een spannend muzikaal programma met dj’s samengesteld. Dus kom gezellig buurten onder het genot van een lekker bakkie of koud pilsje. En wie weet scoor jij een werk van de volgende Haagse Picasso!

archief
  • Foyer
  • 12:00
  • 12:00
Nieuwsbrief

➣ ART
Danique Merkestein ⌟ Dünya Atay ⌟ Erwin Verkade ⌟ Isabelle Backer ⌟ Jessie Hoefnagel ⌟ Marina Heuvelman ⌟ Marieke Matthijs ⌟ Manouk van Eesteren ⌟ Niels Weerheim ⌟ Studio Poca + more to be announced 

➣ MUSIC
Timetable: 12:00/18:00, artiesten volgen snel!

➣  PRAKTISCH
Verspreid over de foyer en loadingdock zijn er ruim 20 stands met kunstwerken zoals verschillende soorten prints, grote en kleine unieke werken, t-shirts, totebags en meer. 

De prijzen variëren vanaf € 1,- tot maximaal € 250,- en worden betaald met cash of Tikkie. De markt is open van 12:00u tot 18:00u. 

Tip: neem een eigen tasje mee.

➣  TICKETS
Entree is 5 euro. Er zijn 250 tickets in de voorverkoop verkrijgbaar voor de echte enthousiastelingen. Deze zijn de gehele dag geldig, dus geen specifiek tijdslot en geven voorrang in de rij.  Vanaf nu verkrijgbaar! Op=op.

Er zijn ook ruim voldoende kaartjes aan de deur beschikbaar, maar dan sta je wellicht iets langer te wachten. 

➣ BLIJF UP-TO-DATE
Check Instagram @uithetgareel en mis niks over het programma, alle artiesten en hun werk!

 

*Stichting Uit Het Gareel is een on- en offline initiatief met twee hoofddoelen: een platform creëren voor jonge en veelbelovende kunstenaars om hun werk te laten zien en verkopen en om mensen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de interessante kunstwereld. Deze doelen zijn de basis voor verschillende evenementen en projecten, zoals Uit Het Gareel Festival, Uit Het Gareel Kunstmarkt en pop-up exposities. Nieuwsgierig? Kijk dan op www.uithetgareel.nl

“ Betaalbare Haagse kunst te koop! ♥ “

Uit Het Gareel