dinsdag 24 september 2019

TRUPA TRUPA

De Poolse ‘Trupa Trupa’ weet op hun eigen manier elementen van post-hardcore, new wave en psychedelic samen te voegen tot een bijzondere trupa trupa sound. De band weet al voor het tweede jaar op rij hoge ogen te halen tijdens SXSW. Zo staan ze in toplijsten van o.a Rolling Stone, Chicago Tribune en Sounds Opinion.

Koop tickets
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:30
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Daarnaast hebben ze hun plek op het podium al lang en breed verdiend door te spelen op bijvoorbeeld Primavera Sound en Liverpool Sound City. Best bijzonder dus dat ze op 24 september bij ons in het intieme Paardcafé staan.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een kado te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is een leuke crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur