maandag 13 mei 2019

TOO MANY ZOOZ

De manische ‘Brass house’ sound van Too Many Zooz komt recht uit het metronetwerk van New York City. De videos waarin het trio de Big Apple ondergrondse op zijn kop zet met hun explosieve sound gingen heel de wereld over, en hun mix van jazz, afro-funkritmes en EDM-beats bleek universeel onweerstaanbaar. Op 13 mei neemt dit fenomeen de Kleine Zaal van het PAARD voor zijn rekening!

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Too Many Zooz scoorde miljoenen YouTube hits met hun aanstekelijke performance. Dat ontging queen-B Béyonce Knowles ook niet, en ze nodigde de groep uit om te spelen op ‘Daddy Lessons’ en ‘Formation’ op haar ‘Lemonade’ project.

Too Many Zooz are intriguing, different and fun

Sam Fletcher – CRASH

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur