TONG TONG FAIR AFTERPARTY

zaterdag 1 juni 2019 2019

We sluiten aan op de 61e Tong Tong Fair met een afterparty voor jong en oud! Op zaterdag 1 juni kan je vanaf het Malieveld zo door rollen naar het Paard, waar de biertjes koud staan en de Indonesische snacks al warm. Naast verscheidene DJ’s hebben is er een spectaculair live optreden van de legendarische Nederlands-Molukse band: Massada.

Tickets zijn slechts € 10 (incl fee) in de voorverkoop.

Tong Tong Fair, een Indische stad in het hart van Den Haag. Sinds 1959.
Van 23 mei t/m 2 juni 2019 vindt de 61e Tong Tong Fair plaats. De Tong Tong Fair bestaat uit de beroemde Grand Pasar met het Indonesië-Paviljoen, de Eetwijk, met tientallen Aziatische restaurants en waroengs, en het internationale Tong Tong Festival, een cultureel programma rond de mix van Oost en West in podiumkunsten, exposities, gesproken woord en actualiteit.

indo rock Latin Rock percussion rock 18+
archief
  • Grote Zaal
  • 20:30
  • 20:30
Nieuwsbrief

Massada heeft een bijzondere plaats in de Nederlandse muziekgeschiedenis, de band is voor een belangrijk deel bepalend geweest voor de introductie van een geheel nieuwe sound in Nederland. Al vanaf de 70-er jaren pionierend met uitgebreid percussie instrumentarium. Een wereldwijde fanbase als gevolg.

Een geheel eigen geluid dat voorziet in percussie-rock & latin rock met een Moluks sausje. Massada is vandaag de dag nog steeds onovertroffen en één van de beste latin bands die ons land kent. Mogen wij dat zeggen? Ja, dat mogen wij zeggen. Want wie de mannen heeft mogen aanschouwen op Pinkpop, ziet dat zij het levende bewijs zijn dat leeftijd in de muziek niet telt. Naast de muziek, is het enthousiasme en de gedrevenheid van deze band ongekend; een energie op de bühne waar je u tegen zegt.

 

“ Een combinatie van Westerse instrumenten met Zuid-Amerikaanse ritmes en een oosters temperament. Echte Molukse muziek! “

– Jurycitaat bij de uitreiking van de Conamus zilveren Harp (een prestigieuze onderscheiding voor jonge scheppende muzikanten in Nederland)