zaterdag 18 mei 2019

TOM WALKER

Charlotte OC

De Schotse singer-songwriter, Tom Walker, brak door met zijn internationale hitsingle ‘Leave A Light On’, dat één van de grootste nummers van 2018 werd en ook op de wereldwijde Sony Bravia TV-campagne werd uitgebracht. Deze plaat stond op nummer 1 op iTunes in wel 17 landen, wereldwijd werden er meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht en werd het 300 miljoen keer gestreamd.

Tuurlijk ging deze plaat ook nog eens platina in het VK, Frankrijk, België en Nederland, en dubbel platina in Italië en Zwitserland en stond op nummer 4 in de European Airplay Chart. Hieruit kwamen alleen maar mooie dingen voort, zoals zijn eigen (uitverkochte) headlineshow over de hele wereld, maar ook was hij de support-act voor geweldige artiesten zoals: George Ezra en The Script. Ook heeft hij dit jaar alleen al voor veertig festivals gespeeld.

hitspop
Archief
  • € 18,50
  • € 18,50
  • € 21,00
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Onlangs kondigde hij zij debuutalbum ‘What A Time To Be Alive’ aan, geproduceerd door Jim Abbis (van Adele, Arctic Monkeys), Steve Mac (van Ed Sheeran) en Mike Spencer (Years & Years). Volgend jaar zal hij beginnen aan zijn Britse tournee, voordat hij Europa verder doorkruist!

Support:
De Britse Charlotte OC bracht in 2017 haar debuutalbum uit welke werd geproduceerd door Tim Anderson (Solange, Sia, BANKS) en staat vol onheispellende maar catchy popsongs. En met haar nieuwste single Boyfriend kijken we erg uit naar een tweede plaat. Maar eerst gaat ze de Europese tour van Tom Walker eens goed opwarmen en daar kunnen wij ook al niet op wachten!

"Tom Walker is your new favourite singer".

Door: GQ