woensdag 30 mei 2018

TOM BROWNE

Befaamde jazztrompettist Tom Browne heeft een onvoorwaardelijke liefde voor muziek. Hij zit al ruim 30 jaar in de business en scoorde grote hits zoals ‘Funkin’ For Jamaica (N.Y.)’ en ‘Thighs High (Grip Your Hips And Move)’. Volgens Tom Browne komen bezoekers van optredens niet alleen om naar de muziek te luisteren, ze komen om een connectie te maken met de artiest. En dat is wat Browne doet. Hij neemt zijn publiek mee in zijn passie.

 

Archief
  • € 17,50
  • € 22,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Ook zei muziek-icoon George Benson eerder: hij gelooft in welke muziekstijl en de manier hoe je hiermee kunt communiceren, en niet elke artiest kan dat. Verassend genoeg begon Tom Browne met piano spelen, maar hij vond een aantal jaar later zijn passie en speelde met 21 jaar al zijn eerste concert van Amerikaanse componist Weldon Irvine. Anno 2018 is Tom Browne zijn glans nog niet verloren en staat hij nog steeds in de Top 2000, en bij ons op het podium: gewoon in Paard!

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur