vrijdag 29 oktober 2021

TIM DAWN

‘Baby you don’t know what it’s like…’ Tim Dawn veroverde dit jaar vele harten met zijn hit ‘To Love Somebody’, zijn optreden bij All You Need is Love en natuurlijk zijn nieuwe single ‘In This Together’ (o.a. TopSong op Radio 2 en Hit van 100 op 100% NL). Niet voor niets werd de singer-songwriter door AD getipt als hét muziektalent voor 2021. Zijn debuutalbum verschijnt op 8 oktober 2021, waar hij ook op 29 oktober te zien is in PAARD!

popsinger-songwriter
Koop tickets
  • € 16,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Tim Dawn rondde met verschillende prijzen zijn rechtenstudie af en was hard op weg naar een PhD en het grote geld. En toen… viel hij voor de muziek. Reizend door Australië en Nieuw-Zeeland, gewapend met een handvol liedjes en een gitaar, voelde hij zich vrijer dan ooit. Terug in Nederland nam hij ontslag en verhuisde naar een kinderboerderij annex oudhollands molenerf in hartje Utrecht, waar hij de dieren verzorgt en aan zijn muziek werkt.

Wanneer hij het podium gaat betreden kan je deze dag genieten van zijn heerlijke pop nummers die reflecteren op het drukke leven in de grote steden. Maar ook de rust die hij ervaart in zijn prachtige woonomgeving op de kinderboerderij.

‘Tim Dawn lijkt een studie te hebben gedaan naar het recept voor nummers met hitpotentie en de urgentie waarmee hij zingt voel je in je hart'

8weekly