zaterdag 15 december 2018

TIM AKKERMAN SINGS THE BOSS

Homecoming Show

Na een dik uitverkochte show in de Kleine Zaal komt Tim Akkerman met een Homecoming Show naar de Grote Zaal. Als je hem een beetje kent, dan weet je dat hij een enorme Bruce Springsteen fan is. Zijn songs, zijn prachtige teksten, maar vooral zijn uitmuntende live performance is een grote inspiratiebron voor de Haagse singer/songwriter.
Op 15 december brengt Tim, inclusief voltallige band, een ode aan Bruce Springsteen a.k.a The Boss.

Archief
  • € 18,00
  • € 18,00
  • € 20,50
  • Grote Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Na een succesvol 2016/2017 met de singles ‘This Time It’s For Real’, de kersthit ‘Come On It’s Christmas Time’, een theatertour en reprise, is het nu tijd voor nóg een ode aan zijn grootste inspiratiebron. Voor Tim is het altijd al een droom geweest om de liedjes van Springsteen live te performen. De avond wordt dan ook gevuld met klassiekers, maar ook met de intieme kant van The Boss.

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur