woensdag 15 december 2021

THIJS BOONTJES

In verband met de coronamaatregelen is deze show van Thijs Boontjes verplaatst van 16 september 2021, naar 15 december 2021. Ticketkopers ontvangen een mail met meer informatie. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Niks ontvangen? Neem contact met ons op via [email protected]

De kans dat Thijs Boontjes nog alleen naar de kermis moet wordt met de dag kleiner. Zijn ster is rijzende, zijn populariteit groeit.  Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het poppodium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in. Op 15 december 2021 verwelkomen wij deze fijne vent en zijn orkest weer in PAARD.

Klinkt als Nederlandstalige Herman Broodpop
Koop tickets
  • € 16,00
  • € 18,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

De laatste tournee met zijn uitstekende band was een groot succes en zijn meest recente album Geen Achttien Meer (2019) werd jubelend ontvangen. Het is Nederlandstalige rock ‘n’ roll met een knipoog, het zijn doorwrochte liefdesliedjes met een lach en een traan. Thijs Boontjes, onthoud die naam.

Thijs Boontjes heeft een mooie plek op het podium veroverd, ergens tussen de charmante volkszanger en de charismatische rockster in.

Norman van den Wildenberg.