zaterdag 18 december 2021

THE VICES [UITVERKOCHT]

De carrière van The Vices begint met een kickstart. Shows in het voorprogramma van YUNGBLUD, een rondje door de UK, een geplande EU tour en spelen op Noorderslag. Singles als Boy, Looking For Faces en Before Your Birth leveren de mannen de status van 3FM Talent op, met veel shows en airplay op o.a. 3FM, Radio 2 en KINK tot gevolg.

Op het podium slaat de energie dan ook om van kinderachtig naar aanstekelijk en blazen The Vices je lachend van je sokken. Op 18 december komen ze met hun “The New New Normal” tour naar PAARD. Wat je kan verwachten van deze avond is een contrasterende mix van britpop en surf rock, met invloeden van The Strokes en Cage the Elephant.

britpopindiesurf
uitverkocht
  • € 13,50
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30

*incl € 2,50 servicekosten

Nadat debuutalbum Looking For Faces met lovende woorden van o.a. OOR, NRC en 3VOOR12 werd ontvangen startte de band hun 1.5 meter album tour. Fijn dat dit in corona tijd kon, maar toch een beetje de halve ervaring. Daarom presenteren The Vices nu ‘The New New Normal Tour’. Het nieuwe normaal was niet normaal, maar het zal ook nooit meer worden zoals het was. Nu het ernaar uitziet dat deze tour één van de eerste zal zijn zonder COVID-19 restricties kun je je klaarmaken voor de volledige ervaring en meer… Laten we de terugkeer van de livemuziek vieren, “wilder than ever before!

Onderling zijn het soms kleuters, zo veel lol hebben The Vices. Het plezier maken wordt erg serieus genomen, maar als je goed luistert hoor je dat de band de diepgang niet schuwt. Looking For Faces staat vol ongepolijste gedachten, eerlijke gesprekken en een vriendschap die zomaar het antwoord kan zijn op alle vragen.