THE VICES

Indie en Britpop met een vleugje Surf

zondag 27 februari 2022 8377

In verband met Corona maatregelen is deze show verplaatst van 18 december 2021 naar 27 februari 2022.

Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben een mail ontvangen. Heb je geen mail ontvangen, stuur dan een mail naar [email protected].

The Vices brengen een contrasterende mix van britpop en surfrock. Na een debuutalbum dat zo succesvol was als ‘Looking For Faces’, zou een band eigenlijk moeten gaan vliegen. De grote boze pandemie prikte de volle festivalzomer en uitverkochte clubtour van de band door. Maar: weerloos zijn ze allerminst. Als je niet kan vliegen, dan ga je maar keihard rennen; alles om je energie en dadendrang kwijt te kunnen.

The Vices werden huisband van ‘M’, waren graag geziene gasten bij 3FM en KINK, bouwden een studio op een drooggevallen schip en speelde hier hun album, organiseerden een uitverkocht ViceFest én…. doken opnieuw de studio in!

 

britpop indie surf
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

Onderling zijn het soms kleuters, zo veel lol hebben The Vices. Het plezier maken wordt erg serieus genomen, maar als je goed luistert hoor je dat de band de diepgang niet schuwt. Dichtbij de grond gingen The Vices dit jaar namelijk op zoek naar zichzelf. Op nieuwe single ‘Strange Again’ hoor je de band nadenken en filosoferen over een eeuwig verlangen naar nieuwe avonturen. Deze nieuwe avonturen zullen beginnen met de New New Normal Tour waar The Vices je lachend van je sokken zullen blazen!