woensdag 4 april 2018

THE SECRET SISTERS

Prachtige harmonieën, country deuntjes en vooral vrolijke liedjes, zo zou je the Secret Sisters kunnen omschrijven. De uit Alabama afkomstige zussen hebben een ‘bumpy road’ gehad, maar ondanks alles zijn ze terug, sterker dan ooit. Het eerste album van Laura & Lydia stamt uit 2010 en staat vol met covers van o.a Sinatra en Nancy Baron. Gezongen op een manier waarbij je vlinders in je buik krijgt en zo gespeeld dat je meteen opstaat om te dansen.

Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Hun tweede album, welke uitkwam op Republic Universal Records, belandde op nummer 18 in de Country Charges. Maar dat was voor het label niet genoeg om verder te gaan. Republic Universal liet de dames vallen waarop een moeilijke periode volgde. Ze raakte bijna failliet en moesten beginnen bij het begin. Van touren met Bob Dylan naar het verliezen van je label gaat ook niet in de koude kleren zitten. Gelukkig was het voor de dames geen reden om te stoppen en zijn ze nu terug met “You Don’t Own Me Anymore”. Een nieuw, vurig album, waarin duidelijk wordt hoe de passie voor muziek sterker is dan alle tegenslagen. Het resultaat is een prachtig album vol eerlijkheid, boosheid maar vooral vreugde, want de zussen zijn weer klaar om op tour te gaan en doen daarbij ook het Paard aan.

Demi Knight
De 21 jarige zangeres bezit een échte countrysound en doorleefde stem, en dat laat ze in 2015 horen aan heel Nederland door haar deelname aan ‘De Beste Singer/Songwriter van Nederland’. Hierna ging het hard en bracht ze na vele optredens haar eerste EP ‘Songs About Unfaithfull Men’ uit.
“Deze dame heeft pit maar charmeert met haar brede glimlach en country-snik.”- 3voor12 Den Haag.

 

there’s no denying the fact that it’s a vocal masterpiece, showing off all kinds of crazy chords and harmonies and just being generally impressive

Country Exclusive over You Don’t Own Me Anymore