zondag 18 november 2018

THE RUMJACKS

Sommige bandnamen spreken direct tot de verbeelding. Ik bedoel, hoe bedrogen zou je je voelen als The Rumjacks een zoveelste singer-songwriter blijkt te zijn die 10 nummers lang jammert over liefdesverdriet? Precies. Het enige waaraan de Australische band The Rumjacks zijn hart is verloren, is de Ierse pub.

Koop tickets
  • € 12,50
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Deze gasten maken punkrock en celtic folk met de energie van een op hol geslagen kangoeroe. Daar kunnen Dropkick Murphys en The Pogues nog een pintje aan zuigen. Dus bestel een biertje, doe de pogo en let’s gogo! Oh, en neem een extra jackie mee, want hier ga je niet zonder kleurscheuren vanaf komen.

Haal het accent weg en verander het thema en het zou bijna een ouderwets punk nummer kunnen zijn: dit is wel iets waar je in de zon mee kunt skateboarden.

Louder than words

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 31 augustus

PAARD VAN STAL

met o.a. Canshaker Pi, Modern English en Mauskovic Dance Band...

Koop tickets
Als jij een optreden van Mauskovic Dance Band aan je voorbij kunt laten gaan zónder ook maar 1 x met je heupen te wiegen….dan ben je een ijskonijn en wil ik je niet kennen! Deze jongens uit Amsterdam brengen het zelfbenoemde genre ‘afro-caribbean spacedisco’ en dat is net zo onweerstaanbaar swingend als het klinkt. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur