zondag 18 november 2018

THE RUMJACKS

Drunken Dolly

Sommige bandnamen spreken direct tot de verbeelding. Ik bedoel, hoe bedrogen zou je je voelen als The Rumjacks een zoveelste singer-songwriter blijkt te zijn die 10 nummers lang jammert over liefdesverdriet? Precies. Het enige waaraan de Australische band The Rumjacks zijn hart is verloren, is de Ierse pub.

Archief
  • € 12,50
  • € 17,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Deze gasten maken punkrock en celtic folk met de energie van een op hol geslagen kangoeroe. Daar kunnen Dropkick Murphys en The Pogues nog een pintje aan zuigen. Dus bestel een biertje, doe de pogo en let’s gogo! Oh, en neem een extra jackie mee, want hier ga je niet zonder kleurscheuren vanaf komen.

Support: Drunken Dolly
Hard werken en hard zuipen! dat kunnen deze mannen uit de wereldhavenstad Rotterdam als geen ander. Met (ex-)leden van The Apers en The Bat Bites in de gelederen viert Drunken Dolly al jaren feest op de Nederlandse podia. Logisch dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 de aftershow van de Dropkick Murphys in den Heineken Music Hall verzorgden. In een optreden bezingt Drunken Dolly de roes en de kater, de liefde en de eenzaamheid, het leven en de dood, over een partijtje stevige poppunk met dorstig makende banjo- en mandolinepartijen.

Haal het accent weg en verander het thema en het zou bijna een ouderwets punk nummer kunnen zijn: dit is wel iets waar je in de zon mee kunt skateboarden.

Louder than words