vrijdag 8 maart 2019

THE OVERSLEPT

VXUY

Deze vierkoppig band is een van die dingen waar we trots op zijn dat het van Nederlandse bodem komt. De vier jeugdvrienden uit Hilversum besluiten in 2004 dat het toch echt tijd is om hun muzikale krachten te bundelen en The Overslept werd geboren. Nadat hun talent in 2017 door 3FM werd bezegeld met de titel ‘’3FM Talent’’ ging de band als een speer. Afgelopen mei kwam hun EP ‘’Signals’’ uit met de hits ‘’Stolen Car’’ en ‘’Save Our Souls’’, op acht maart bezoeken zij Paard met de gelijknamige tour.

Klinkt als Simple Plan en Panic! at the Discorock
Archief

*incl € 2,50 servicekosten

Eerder al stonden de mannen in het voorprogramma van Simple Plan, speelden ze in AFAS Live met Panic! At The Disco en Paramore en tijdens het festivalseizoen op Noorderslag, Paaspop en Pinkpop. Kortom, deze band is er één die je in de gaten moet houden!

Voorprogramma: VXUY
Met hun elektronische emo-pop neemt VXUY je mee naar een andere wereld vol kleur en licht. Het Haagse viertal bracht vorig jaar 3 singles uit in samenwerking met Bas van Wageningen en stond onder andere in het voorprogramma van Pale Waves en op Parkpop.

''De songs van deze Hilversumse knullen gaan erin als zoete koek.''

– TEAM OOR