zondag 16 juni 2019

HEROES: MEAT PUPPETS

Munky

Meat Puppets’ verhaal begint bij drie jonge gasten, met een voorliefde voor muziek, die ondergedompeld zijn in de psychedelische drugscultuur in de jaren 70 in Arizona. Ze vonden hun sound in punkrock en ze werden een van de meest belangrijke bands van de Amerikaanse underground scene. Meat Puppets werden al gauw mainstream rocksterren en gingen zelfs op tournee met de band Nirvana. Tijdens de legendarische MTV Unplugged in 1993 in New York trok Kurt Cobain de ‘Meat’ broertjes op het podium om samen de nummers  ‘Plateau’, ‘Oh, Me’ en ‘Lake of Fire’ te spelen. En op 16 juni 2019 staan deze iconen in de kleine zaal van Paard als Heroes.

Combiticket Meat Puppets + The Fatal Flowers
Voor deze dag is er een combiticket met het concert van The Fatal Flowers verkrijgbaar:
Fatal Puppets Ticket – € 47,50

Upgrade Combiticket Fatal Puppets
Heb je al een ticket voor The Fatal Flowers en wil je ook naar Meat Puppets? Dan is er een upgrade beschikbaar:
Upgrade Combiticket Fatal Puppets – € 17,50
Let op: Dit ticket is alleen geldig in combinatie met een Fatal Flowers ticket

grungerock
Archief
  • € 20,00
  • € 20,00
  • € 22,50
  • € 47,50
  • Kleine Zaal
  • 15:30
  • 16:00

*incl € 2,50 servicekosten

Op 8 maart 2019 komt hun eerste album sinds 1995 uit, ‘Dusty Notes’. Bij hun introductie in de Arizona Music & Entertainment Hall of Fame in 2017, slaagde Meat Puppets, een van de meest meeslepende, originele en duurzame bands in de rockgeschiedenis, erin om zowel hun verhaal te eren als het volgende hoofdstuk te introduceren.  

MUNKY staat op 16 juni in het voorprogramma van ‘Meat Puppets’ . Munky heeft een grungy-disco sound. Verwacht van deze band een pure passie, diepe grooves en zware geluiden.

 

HEROES
In de aanloop naar ons 50-jarig bestaan in 2022 kiest Paard uit al haar programma’s 50 iconische artiesten die we als ‘Heroes’ bestempelen. Met dit label zetten we de artiesten in de spotlights die een belangrijke rol in de pophistorie spelen en plaatsen hen in muziek-historisch perspectief. Lees de bizarre weetjes, de anekdotes, persoonlijke verhalen en waarom nu juist deze artiest in Den Haag speelt.
Iedereen kan meesparen met de originele Heroes-map! Het enige wat je hoeft te doen is de Paard Heroes map aan te schaffen voor €2,50. Kijk voor meer info op www.paard.nl/paard-heroes/

The Meat Puppets are still a little bit country and a whole lot of face-melting punk rock & roll.

Salt Lake Magazine