vrijdag 13 november 2020

THE KIK – LATE SHOW [GEANNULEERD]

Update over Corona maatregelen: De show gaat door in een 30 personen setting. De kaartkopers zijn per mail op de hoogte gebracht over het annuleren + refunden van hun tickets en over de mogelijkheden om aanwezig te zijn bij de 30 personen setting. Heb je een ticket, maar geen mail ontvangen, laat het ons weten via [email protected]. 

Dave von Raven en zijn mannen in (semi-) akoestische opstelling zoals u ze zelden of nooit eerder zag. De voltallige band speelt een bloemlezing uit hun volledige oeuvre. Van Simone tot Angela en van Boudewijn de Groot tot (Nederlandstalige bewerkingen) van The Beatles. En Armand niet te vergeten. Akoestisch maar met de energie, bravoure en humor die The Kik zo eigen maakt. Zonder ooit in te boeten aan muzikale kwaliteit. Intiem en onvergetelijk!

LET OP: Dit is de late show van deze dag.

  • € 27,50
  • € 27,50
  • Grote zaal met zitplaatsen
  • 21:00
  • 21:30

*incl € 2,50 servicekosten

The Kik (die hun naam hebben te danken aan de Haagse beatband The Kick) is een rotsvaste naam in de Nederlandse muziekwereld. Met hun 60-s geïnspireerde songs over meisjes, met hun covers van klassiekers uit de beat-tijd maar ook met hun prachtige heropnames samen met wijlen Armand.  Nu staat de band dus “uitgekleed” op het podium van PAARD.

Veilig concertbezoek in PAARD
We willen zoveel mogelijk van het huidige programma op aangepaste wijze laten doorgaan. We doen dit op een zo veilig mogelijke manier en binnen de regelgeving van de overheid. Voor dit concert betekent het dat er maximaal 30 personen aanwezig kunnen zijn, die het PAARD kunnen bezoeken. Uiteraard blijven onze reeds ingezette (strenge) 1.5m-maatregelen van kracht en zijn mondkapjes verplicht in het pand (behalve op de zitplaats). Ook geldt er een aantal nieuwe regels: De horeca van PAARD is gesloten maar bezoekers mogen wel zelf meegebracht water consumeren. Wij hopen dat iedereen samen met ons keihard zijn best blijft doen om de maatregelen binnen en buiten PAARD na te leven. Voor meer informatie klik hier.