THE HAZZAH ALBUM RELEASE SHOW

zaterdag 16 maart 2019 2019

Klaar voor een onweerstaanbare mix van garagerock, surf en psychedelica? De Haagse jongens van The Hazzah speelden al zo’n beetje in alle hoeken en gaten van de stad en voegden daar in de afgelopen 2 jaar bijna 100 optredens door het hele land aan toe. Nu komt The Hazzah met hun debuutplaat ‘Post’ een mooi feestje bouwen in het Paard. Op 16 maart is het album voor het allereerst in zijn geheel live te beluisteren en te bemachtigen op 12” vinyl, en dat de band daar echt trots op is kunnen we wel stellen. Waar wij erg trots op zijn is dat wij deze Haagse band in de Haagse poptempel mogen ontvangen voor een bijzondere album release show.

Voor liefhebbers van Iguana Death Cult, Allah-Lahs, Wand, en King Khan
archief
  • Kleine Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

‘Post’ werd in de zomer van 2018 samen met Michiel Mutsaerts opgenomen. Voor een deel in het chique Wisseloord Studios in Hilversum, maar grotendeels in een geheel naar eigen inzicht ingerichte studio in een scouting gebouw ergens in het noorden van Nederland. Tijdens het opnemen van het nieuwe materiaal trok The Hazzah alles uit de kast, met als uitkomst een plaat die de uiteenlopende (muzikale) liefdes van de jongens mooi verbindt.

Support: Torii
Met een flinke bak inspiratie van acts als Air, Last Ex en Radiohead bracht de Nederlandse band Torii in 2016 hun EP ‘Submerged’ uit, een plaat vol gelaagde nummers die rechtstreeks te maken hebben met het gevoel van isolatie – het gevoel dat je jezelf langzaam verliest in onwerkelijkheid. De eigenaardige indie-psych pop band verzorgd op 16 maart het voorprogramma van The Hazzah.

“ ''Van begin tot eind klopt het wat The Hazzah doet, en het lijkt ze nauwelijks moeite te kosten.'' “

– Ruben van Dijk voor The Daily Indie