zaterdag 25 april 2020

THE HAGUE METAL FEST

Het snelgroeiende en succesvolle metalfestival The Hague Metal Fest viert volgend jaar haar derde verjaardag! Op zaterdag 25 april 2020 is PAARD het metal middelpunt van Nederland, met ook dit jaar een veelbelovende line-up.

gezien het grote succes van vorige edities ligt ook dit jaar de lat hoog! Acts als Betraying the Martyrs, Ingested en Bleeding Gods beklommen onze podia en zorgden voor een onvergetelijke dag. Naast de hoofdact spelen er op The Hague Metal Fest 2020 vijftien andere bands, die geen van allen misstaan als headliner! Zorg dat je er bij bent!

De eerste namen voor The Hague Metal Fest 2020 zijn bekend! Cyotoxin(DE)Freedom Call(DE), Frontstreet (NL) en Vanaheim (NL).

metal
Koop tickets
  • € 27,50
  • € 30,00
  • Grote Zaal
  • 14:00
  • 14:30

*incl € 2,50 servicekosten

Het voelt als de dag van gisteren dat de 2e editie van het jaarlijks terugkerende metalfestival plaatsvond. Het festival staat nog in menig geheugen gegrift. En dat is niet zo raar, aangezien namen als Betraying the Martyrs, Ingested en Bleeding Gods toen het podium beklommen.

In de nacht van 26 april in 1986 vond een wereld veranderend ongeval plaats in de kerncentrale van Tsjernobyl in Oekraïne. Geïnspireerd door deze catastrofe en de gevolgen ervan verpulverde deze zeer uitgestraalde Duitse band Cytotoxin de Death Metal-wereld in 2010.

Freedom Call is een act uit Zuid-Duitsland die synoniem staat voor anthemnic melodieuze metal, drijvende grooves evenals optimistische teksten.

Frontstreet is een Nederlandse band gevormd eind 2015. Kort na hun oprichting brachten ze hun debuut EP uit ‘Under Pressure’. De band heeft shows gespeeld door het hele land inclusief ondersteuning voor Crazy Town, Fleddy Melculy, Hacktivst, Dope D.O.D. en Hollywood Undead.

Vanaheim is een energieke mix tussen epische pagan metal en de typische, pakkende folk metal kruipt diep onder je huid en brengt je in beweging. Of je het wilt of niet!

Met Metalcon als voorloper zijn de verwachtingen voor The Hague Metal Fest hoog. Met Bodyfam als headliner (2018) is dat gezien de opkomst gelukt.

3voor12