vrijdag 27 oktober 2017

The Crazy Rockers met Special Guest Jan Akkerman

Muzikanten van boven de zeventig die op tournee gaan, zijn geen uitzondering meer. Denk aan Paul McCartney, Rolling Stones en Bob Dylan. In Nederland hebben we krasse rockers die zelfs nog ouder zijn, maar ‘still alive & kicking’. We hebben het over The Crazy Rockers, de oudste rockband van Nederland en misschien wel van Europa. Al in 1959 stonden ze voor vijftien gulden per weekend te rocken in de Haagsche ‘La Gaité’ (tegenwoordig ‘De Zwarte Ruiter’).  Zij waren een voorbeeld voor veel latere ‘Nederbeaters’ als George Kooymans en Rinus Gerritsen van Golden Earring’.

Samen met special guest Jan Akkerman (Brainbox/Focus) zullen de Crazy Rockers het dak er gegarandeerd af spelen. 

Archief
  • € 20,00
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Van de originele line-up zijn helaas oprichter/drummer Sydney Rampersad en bassist Pim Veeren overleden. De band bestaat nu uit de oerrockers Woody Brunings en Eddy Chatelin met leadgitarist Chris Latul (bekend van Massada), drummer Boyd Brostowski en bassist Louis Drabe.

De onverwoestbare Crazy Rockers staan na 58 jaar nog steeds even fris op vele podia. Tijdens dit optreden in Paard worden ze aangevuld door gitaarlegende Jan Akkerman, die als twaalfjarige al deze rockgiganten bewonderde. Samen brengen ze ondanks hun gevorderde leeftijd nog altijd onvervalste rock-‘n-roll met een flinke dosis spelplezier en humor. Dit wordt ook weer zo’n avond waar de muzikale lol vanaf spat.

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.