zaterdag 8 juli 2017

The Common Linnets in Zuiderpark Theater

Let op! Dit is een Paard op Hol event en vindt plaats in het Openluchttheater Zuiderpark (Henriëtte Roland Holstweg 100, Den Haag) Er zijn nog tickets aan de deur te verkrijgen, hier kun je alleen met pin betalen. Het Zuiderparktheater is cashless. 

Op zaterdag 8 juli brengen The Common Linnets hun briljante combinatie van country en moderne Americana naar het Zuiderparktheater. De Nederlands-Amerikaanse band bestaande uit Ilse DeLange, JB Meijers, Jake Etheridge en Matthew Crosby nam haar laatste plaat op in Nashville, dé hoofdstad van country muziek, waar ze onder andere werden bijgestaan door countrygrootheden Jerry Douglas en Paul Franklin.

country
Archief
  • € 37,50
  • Paard op Hol: Zuiderpark Theater
  • 19:30
  • 20:30

*incl € 2,50 servicekosten

Ook na het Eurovisie Songfestival bewezen The Common Linnets alles behalve een eendagsvlieg te zijn. ‘Calm After The Storm’ werd het niet, sterker nog: de band ging afgelopen jaren de hele wereld over. Gouden en platina platen, een Edison, Popprijs en Duitse Echo Award: The Common Linnets hebben met hun country, folk en americana heel wat harten veroverd. De groep, met aan het roer Ilse Delange en JB Meijers, bestaat uit vijf singer-songwriters. Hun laatste gelijknamige plaat staat vol kleine intieme liedjes, maar bevat ook een repertoire met een stevige sound, stuk voor stuk ambachtelijk bereid door muzikantenhanden.

Consumptiemunten
Om u sneller te kunnen bedienen werkt het Zuiderparktheater met consumptiemunten. Een biertje/wijntje/frisdrank kost 2 munten. Deze munten kunt u tot zaterdag 8 juli, 12:00 uur via de site van Zuiderparktheatere bestellen in batches van 8 of 16. De munten krijgt u tijdens uw bezoek aan de kassa uitgereikt. U betaalt voor aanschaf van de munten geen administratiekosten, en u hoeft niet meer in de rij te staan!

“We Don’t Make The Wind Blow”, een van de beste singles die ik dit jaar gehoord heb, ademt dat fijne geluid dat doet denken aan bands als Fleetwood Mac, America of Crosby, Stills & Nash.”

FileUnder

OK

Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt deze site gebruik van cookies.