donderdag 19 december 2019

THE BRAHMS

A.M. Sam

Een van ’s lands allerlekkerste bandjes keert terug naar PAARD. The Brahms hebben sinds hun doorbraak met single ‘Golden’ de kunst van puntige gitaarpopsongs met catchy synthpop-invloeden geperfectioneerd. In rap tempo namen de Utrechters twee EP’s op, wonnen ze meerdere awards en speelden ze meer dan zestig festivals in een jaar tijd. Op 19 december 2019 staan ze in onze Kleine Zaal.

indieindie-popsynthpop
Archief
  • € 12,50
  • Kleine Zaal
  • 19:30
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Debuutplaat ‘Me And My Damn Dreams’ zag in 2018 het daglicht, en werd opgenomen in Londen met producer Larry Hibbitt (bekend van zijn werk met Nothing But Thieves). Met ‘Me And My Damn Dreams’ liet de band een volwassenere kant zien. Er stonden hit singles als ‘Sleep’ en ‘I Like to Listen To You Talk’ op, maar ook meer uitgesponnen en sfeervolle tracks.

Support: A.M. Sam
Westcoast gitaarriffs vermengen zich met A.M. Sam’s stem tot dansbare en pakkende indiepop. Sam van Hoogstraten, a.k.a. A.M. Sam is de afgelopen jaren actief geweest in de indiescene als gitarist en producer en heeft ondertussen veel pakkende deuntjes geschreven in zijn slaapkamer. Op nieuwe single Up In Silver Lake II schakelt de artiest twee versnellingen terug en wijkt de gitaarsolo voor een piano-ballad. Op 19 december staat hij in het voorprogramma van The Brahms.