dinsdag 30 oktober 2018

THE BETHS

Let op dit Paard op Hol concert vindt plaats in het Paardcafé
(Prinsegracht 10, Den Haag)

De prachtige landschappen van Nieuw Zeeland gaven The Beths alle ruimte voor het maken van dé indieplaat van 2018: ‘Future Me, Hates Me’. Het viertal staat met één been in ’60s pop, met het andere been in ’90s alternative maar met het vizier op de toekomst gericht.

 

Klinkt als Weezer, Courtney Barnett, Alvvays60s pop90s alternativeindiepoppoppunk
Archief
  • € 7,50
  • Paard op Hol: Paardcafe
  • 20:00
  • 21:00

*incl € 2,50 servicekosten

Het gehele album, dat enkel lovende recensies ontving en vol staat met catchy poppunkers, luistert zo alsof je een ‘Best Of’ hebt opgezet: de ene song nog raker dan de andere, met als blijvende factor de warme en samensmeltende vocalen. Rolling Stone Magazine plaatste ‘Happy Unhappy’ in hun stralende Song Of The Summer Lijstje. “Courtney Barnett gone bubblegum,” schreef het magazine als referentie, maar volgens ons is ook de highschool-vibe van Weezer is niet te missen. Als dit is hoe je een debuut maakt, dan leggen The Beths de lat heel erg hoog.

To me it sounds like a young band that knows exactly who they are flexing some impressive versatility.

Stereogum

Dit vind je waarschijnlijk
ook leuk

vrijdag 6 september

PAARD VAN STAL

LET’S GO! De lekkerste garagerock, psych, indie en postpunk om het nieuwe concertseizoen te vieren...

Koop tickets
We (programmeur Henk Koolen en ik) hebben Paard van Stal in het leven geroepen allereerst om onze (vaste) bezoekers een cadeau te geven en op een feestelijke manier het nieuwe seizoen te openen. Maar ten tweede kunnen wij hier ons creatieve ei in kwijt en boeken we onze (nieuwe) favorieten uit onze twee lievelingsgenres: Wereldmuziek en Alternative. Black Flower bijvoorbeeld is een van m’n laatste ontdekkingen (en instant favoriet) en is eigenlijk een totale crossover van deze twee genres. Eva von der Assen,
Paard - Programmeur