THE 502s

zaterdag 2 december 2023 2023

Afkomstig uit Orlando (Florida) brengen The 502s de energie van Florida’s zonneschijn overal waar ze gaan. The 502s ontstonden op de universiteit toen zanger Ed Isola een banjo kocht en liedjes begon te schrijven. Door het toevoegen van jeugdvrienden Matt Tonner en Joe Capati begon het nu uitgesproken geluid van de 502’s vorm te krijgen. Met Sean Froehlich en Nick Melashenko zijn The 502s compleet. In december staat de vrolijkste band op aarde in de Grote Zaal.

archief
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 19:30
Nieuwsbrief

The 502s zagen hun zonsopgang toen hun nummer “Just A Little While” in december 2021 een virale TikTok-sensatie werd. Met een aanstekelijke en avontuurlijke feel explodeerde het nummer. Omringd door andere hitnummers als Magdalene, Olivia en I Keep Rolling is de indiefolk band uit Orlando een wereldwijd begrip. Hun onstuimige, non-stop energieke liveshows drukken een stempel op wat The 502s zijn. Door middel van een van de meest energieke, vrolijke liveshows gebruiken The 502s hun unieke geluid om te laten zien dat iedereen bij een 502s-show hoort.

 

Support: Darren Kiely
Afkomstig uit een schilderachtig stadje in Co. Cork, Ierland, komt Darren Kiely’s met folk doordrenkte popgeluid voort uit zijn geërfde liefde voor traditionele Ierse muziek, verweven met moderne invloeden zoals The Lumineers en Dermot Kennedy. De singer-songwriter heeft onafhankelijk in totaal 3 miljoen wereldwijde streams verzameld en is uitverkocht headliner shows in Rockwood Music Hall en Mercury Lounge in New York. Darren is de volgende avontuur ligt in het songwritingcentrum van Nashville, Tennessee, waar hij momenteel woont en het creëren van nieuwe muziek die dit jaar zal verschijnen.