donderdag 17 februari 2022

Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute

MET GARE DU NORD STARRING CAROLINA DIJKHUIZEN

In verband met Coronavirus maatregelen is deze show verplaatst naar de datum 17 februari 2022. Reeds gekochte tickets blijven geldig en ticketkopers hebben als het goed is een mail ontvangen. Meer informatie over je tickets, tegoeden en verplaatsingen kun je hier vinden.

Na de succesvolle theatertour is het nu tijd om Thank God It’s Donna: The Original Donna Summer Tribute naar PAARD te halen. Gare du Nord brengt samen met zangeres Carolina Dijkhuizen een respectvol eerbetoon aan de legendarische discoqueen. Verwacht een spetterende liveshow, waarin de vele hits en bijzondere carrière van de in 2012 overleden zangeres tot leven worden gebracht. Met haar onvergetelijke dance classics als Bad Girls, MacArthur Park, Hot Stuff, Could It Be Magic, I Feel Love, Love To Love You Baby en Last Dance  kan het niet anders dan een feestelijke herbeleving van de 70s en 80s discopartys worden.

DiscoSoultribute
Koop tickets
  • € 27,50
  • Grote Zaal
  • 19:00
  • 20:00

*incl € 2,50 servicekosten

Vertolker Carolina Dijkhuizen is vooral bekend van de musicals als ‘Aida’, ‘Lion King’ en ‘Sister Act’. Mocht je twijfelen aan haar capaciteiten. weet dan dat de zus van van Donna Summer hoogstpersoonlijk een compliment gaf over haar stemgeluid.

 

Donna Summer was en is nog steeds een groot voorbeeld voor mij en haar carrière loopt als een rode draad door mijn leven.

Carolina Dijkhuizen