TESS ET LES MOUTONS MATINEE

zaterdag 22 augustus 2020 2020

Op 22 augustus kun je in PAARD terecht voor een matinée in het kader van de split PAARD-single van Tess et let Moutons en Tousch. Na deze show vindt in de Loading Dock van PAARD de (gratis toegankelijke) show van Tousch plaats.

Van ieder weekend optreden tot plotseling een compleet lege agenda: COVID-19 kwam aan als een mokerslag en liet ook Tess Merlot en Tim Kerssies van de Haagse chansonband Tess et les Moutons stupéfait achter. Maar het bleef niet lang stil…  in een afgelegen studio namen zij vijf van hun favoriete Franse chansons op, in wat hun nieuwe EP ‘Retour au café‘ zou worden.

Chansons die doen verlangen naar rode wijn op een terras in een Frans dorpje waar tot diep in de nacht geproost wordt op la belle vie. Op 22 augustus staat het voltallige Tess et Les Moutons voor een select publiek in onze Grote Zaal! en als we de recente intieme shows in Paardcafé als voorbeeld nemen, wordt dat een ervaring vol joie de vivre.

Tickets
Solo > je krijgt een eigen stoel met 1,5 meter ruimte erom heen
Duo > met 2 duo tickets mag je met 2 personen naast elkaar zitten mits je een huishouden vormt

archief
  • Grote Zaal
  • 15:00
  • 15:30
Nieuwsbrief

Nu -drie maanden later- zijn de liedjes afgemixt en de coronamaatregelen versoepeld. We mogen elkaar weer ontmoeten, op straat, thuis of in ons favoriete café. ‘Retour au café’ viert de terugkeer naar alles wat we tot onze spijt hebben moeten missen de afgelopen maanden. Op 16 juli werd de EP in stijl en volgens de anderhalvemetermaatregelen gepresenteerd in ons Paardcafeetje.

“ “En dan komt er een dame uit Den Haag. Die schrijft gewoon wat mij betreft dé zomerhit van 2019. In het Frans. “Mon Paris”. Én ze heeft een band die ze ‘Tess en de schapen’ noemt. Dan kun je bij mij niet meer stuk en moet je gewoon hier op het podium komen “

Leo Blokhuis tijdens de Hitklup in Paradiso